Svt os tablå

OS i SVT blir en mäktig upplevelse” | SVT Sport – SVT Nyheter

”OS i SVT blir en mäktig upplevelse” | SVT Sport

18 jan. 2023 — För vi lovar att göra vårt absolut bästa för att OS i SVT ska bli en folkfest i många år framöver. En fest som ni alla är inbjudna till.

Alla har vi våra egna OS-minnen, ögonblick som etsats sig fast aldrig försvinner.Vem minns inte Charlotte Kallas guld i Vancouver 2010? Eller Sarah Sjöströms på 100 meter fjäril i Rio 2016? Eller kanske Tomas Gustafsons dubbla guld i Calgary 1988? Stefan Holms höjdhoppsguld i Aten 2004?Eller någonting annat.

Peking 2022 | SVT Sport

Svaret efter SOK:s OS-kritik: ”Bra att vi blir utmanade”. Längdskidor · Landslaget om OS-insatsen …

SVT Sport – Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

Klart: SVT köper tillbaka OS-rättigheterna | SVT Sport

16 jan. 2023 — SVT har köpt tillbaka OS-rättigheterna. Från och med vinter-OS i Cortina 2026 kan alla följa OS-festen på SVT:s plattformar.

SVT har köpt tillbaka OS-rättigheterna. Från och med vinter-OS i Cortina 2026 kan alla följa OS-festen på SVT:s plattformar. – Jag är så otroligt glad över att OS-sändningarna flyttar hem till SVT igen. Sport är roligare att uppleva tillsammans och vi ser fram emot att samla Sverige framför många spännande och historiska sportögonblick framöver, säger Hanna Stjärne, vd på SVT.

OS-festen kommer hem till SVT igen – SVT Om oss

16 jan. 2023 — Från 2026 är OS-rättigheterna tillbaka i SVT. Alla kommer då ha möjlighet att följa de olympiska spelen i SVT:s kanaler och tjänster.

OS 2026 | SVT Sport

OS 2026 · Högljudda protester inför OS i Italien: ”De ansvariga har ljugit” · Tre frågor om vinter-OS i Milano och Cortina · Alexanderssons OS-dröm kan krossas: ” …

SVT Sport – Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

OS tillbaka i public service – SOK: ”Glädjande nyheter”

OS tillbaka i public service – SOK: ”Glädjande nyheter” | SVT Sport

16 jan. 2023 — Under gårdagen kom beskedet att SVT har köpt tillbaka OS från 2026 och ytterligare tre spel därefter. Det välkomnades av en festklädd publik …

Under gårdagen kom beskedet att SVT har köpt tillbaka OS från 2026 och ytterligare tre spel därefter. Det välkomnades av en festklädd publik på Idrottsgalan i Avicii Arena i Stockholm.– Det är givetvis glädjande nyheter för Sveriges olympiska kommitté, för våra aktiva som ska tävla i framtiden. Men framför allt för svenska folket som gillar idrott, säger Anders Larsson, tf ordförande i SOK.

SVT Sport

SVT Sport – Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

OS-svenskarna i dag – 19/2 | SVT Sport

18 feb. 2022 — William Poromaa. William Poromaa hade struliga sträckor i semifinalen. Foto: Bildbyrån. OS-svenskarna i dag – 19/2.

Näst sista OS-dagen – men de svenska medaljchanserna är inte slut.I den alpina lagtävlingen, som inleds tidigt under lördagen, är Sverige på jakt efter pallen.Därutöver går finalen i herrarnas curling och längdherrarnas femmil i klassisk stil.SVT Sport direktrapporterar med Jacob Hård, Anders Blomquist, Ola Bränholm och Björn Ferry.

Nästan hälften av svenskarna säger nej till OS | SVT Sport

Novusundersökning: Nästan hälften av svenskarna säger nej till OS | SVT Sport

för 21 timmar sedan — SOK har sedan tidigare inlett en process, med en förstudie, för att eventuellt arrangera vinter-OS 2030 i Sverige. – Yngre är mer för än äldre, …

Knappt häften av svenskarna säger nej till att Sverige ska arrangera OS. Detta enligt en ny undersökning av Novus. SOK har sedan tidigare inlett en process, med en förstudie, för att eventuellt arrangera vinter-OS 2030 i Sverige.– Yngre är mer för än äldre, i den yngsta åldersgruppen är det en majoritet som är för ett OS, men i den äldsta åldersgruppen är det en majoritet som är emot, säger Torbjörn Sjöström, vd Novus.

Keywords: svt os tablå