Svt nyårsafton

Bolibompafamiljen – Nyårsafton | SVT Barn

På nyårsafton får alla vara vakna hur länge man vill. Men orkar Theo och Selma vaka ända till tolvslaget?

Stökig nyårsafton på många håll i Sverige – SVT Nyheter

Stökig nyårsafton på många håll i Sverige | SVT Nyheter

31 dec. 2022 — Mord, bråk, bränder och raketer som sköts mot människor och bostäder. Det var en stökig nyårsafton i flera delar av Sverige.

Mord, bråk, bränder och raketer som sköts mot människor och bostäder. Det var en stökig nyårsafton i flera delar av Sverige.

Lena Olin läser ”Nyårsklockan” – SVT Nyheter

Lena Olin läser ”Nyårsklockan” | SVT Nyheter

13 dec. 2022 — SVT-sändningen på nyårsafton leds av programledaren David Sundin och bland de medverkande artisterna finns Mariette, Jessica Andersson och …

Det blir skådespelerskan Lena Olin som förkunnar det nya årets ankomst genom att läsa Lord Alfred Tennysons traditionsenliga dikt ”Nyårsklockan” på Skansen.

Nytt förslag om fyrverkeri på nyårsafton i Helsingborg

Nytt förslag om fyrverkeri på nyårsafton i Helsingborg: Tillåtet i bara två timmar | SVT Nyheter

13 feb. 2023 — Idag får helsingborgarna skicka upp fyrverkerier under 12 timmar på nyårsafton. Nu vill två partier minska det till två timmar.

Idag får helsingborgarna skicka upp fyrverkerier under 12 timmar på nyårsafton. Nu vill två partier minska det till två timmar. Men hundägare SVT Nyheter Helsingborg pratat med skulle hellre se totaltförbud.

Fullt upp på nyårsafton – fiskhandlarnas stora dag | SVT Nyheter

1 jan. 2023 — Hos Fiskhandlaren på Bergvik tog både havskräftorna och torsken slut redan igår, berättar Joakim Olsson. Det är nyårsafton och det är fullt …

Hos Fiskhandlaren på Bergvik tog både havskräftorna och torsken slut redan igår, berättar Joakim Olsson. Det är nyårsafton och det är fullt upp för de som jobbar med att sälja fisk och skaldjur.– På nyår är det lite festligare. Då är det skaldjur och fin fisk som gäller. Folk unnar sig verkligen, det märks, säger Joakim Olsson.

Veterinären tipsar: Så lugnar du dina rädda djur på nyårsafton

Veterinären tipsar: Så lugnar du dina rädda djur på nyårsafton | SVT Nyheter

30 dec. 2022 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Nyårsafton närmar sig, och med det den period på året som skapar stora bekymmer för många djurägare som har djur som är livrädda för alla smällare och raketer.– Det viktigaste är att behålla lugnet som ägare, säger Johanna Fogelberg, veterinär på Anicura.

Ukrainska familjer firar nyår i Falun: ”Längre vistelse här än vi …

Ukrainska familjer firar nyår i Falun: ”Längre vistelse här än vi trodde” | SVT Nyheter

31 dec. 2022 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

De lämnade hals över huvud Charkiv i Ukraina när Ryssland anföll hemlandet den 24 februari och via Polen hamnade de i Falun. Nu förbereder sig tre ukrainska mammor och deras fyra barn på att fira nyår långt ifrån sina familjer, män och pappor.

Tolvslaget på Skansen – SVT Play – Webb-TV.nu

Tolvslaget på Skansen – SVT Play

Nöje från 2022 på SVT Play. David Sundin leder kvällen och skådespelaren Lena Olin har hedersuppdraget att läsa Alfred Tennysons dikt Nyårsklockan.

Nyårsvärdar på Skansen

Nyårsvärdar på Skansen – Skansen

Nyårsvärdar på Skansen … I år bjuder SVT in David Sundin och Lena Olin att leda det traditionsenliga tolvslaget på Sollidenscenen. David Sundin blir årets …

Keywords: svt nyårsafton