Sannegårdens vårdbutiker – Hitta din närmaste vårdcentral, tandläkare och mer!

I Sannegården finns det flera vårdcentraler och tandläkarkliniker som erbjuder olika hälsovårdstjänster för invånarna. Oavsett om du behöver en allmän vårdcentral, tandläkare eller andra vårdtjänster, har Sannegården ett brett utbud att erbjuda. Nedan följer en lista över några av de populära vårdbutikerna i Sannegården:

Vårdcentralen Sannegården

En av de mest populära vårdcentralerna i Sannegården är Vårdcentralen Sannegården. Den erbjuder allmänna hälsovårdstjänster för alla åldrar och behov. Här kan du bland annat få hjälp med läkarbesök, provtagning, hälsokontroller och rådgivning. Vårdcentralen Sannegården har kompetent och vänlig personal som arbetar för att ge bästa möjliga vård till sina patienter.

Folktandvården Sannegården

För tandhälsoservice kan du besöka Folktandvården Sannegården. Tandläkare Sannegården erbjuder en rad tandvårdstjänster för att säkerställa en optimal tandhälsa. Oavsett om du behöver en vanlig kontroll, tandrengöring, tandblekning eller tandreglering kan du lita på att tandläkarna på Folktandvården Sannegården kommer att ge dig den bästa möjliga vården.

Närhälsan Sannegården Vårdcentral

En annan populär vårdcentral i området är Närhälsan Sannegården. Denna vårdcentral erbjuder ett brett utbud av vårdtjänster, inklusive allmän vård, specialiserad vård och rehabilitering. Närhälsan Sannegården har erfaren och kunnig personal som jobbar för att erbjuda högkvalitativ vård till patienterna.

Som du kan se finns det gott om alternativ när det gäller att hitta en vårdcentral eller tandläkare i Sannegården. Vare sig du behöver akut vård eller en rutinmässig undersökning, finns det en vårdinrättning i Sannegården som kan hjälpa dig. Se till att du är uppdaterad på öppettider och hur du bokar tid hos respektive vårdbutik.

OBS:Det rekommenderas att du ringer och bokar tid i förväg innan du besöker någon av dessa vårdbutiker för att säkerställa att de kan ta emot dig vid den önskade tidpunkten.

Sammanfattning

  • Vårdcentralen Sannegården erbjuder allmän vård för alla åldrar och behov.
  • Folktandvården Sannegården är specialiserad på tandvårdstjänster för optimal tandhälsa.
  • Närhälsan Sannegården erbjuder ett brett utbud av vårdtjänster inklusive allmän vård och rehabilitering.

Se till att din hälsa är i goda händer genom att besöka en av dessa pålitliga vårdbutiker i Sannegården.

Ofte stillede spørgsmål

Var ligger vårdcentralen Sannegården?

Vårdcentralen Sannegården ligger på [adress].

Vilka tjänster erbjuder vårdcentralen Sannegården?

Vårdcentralen Sannegården erbjuder olika vårdtjänster, såsom läkarbesök, provtagning och vaccinationer.

Hur bokar jag ett besök på vårdcentralen Sannegården?

Du kan boka ett besök på vårdcentralen Sannegården genom att ringa till deras bokningstelefon eller använda deras online-bokningssystem.

Vad är skillnaden mellan vårdcentralen Sannegården och Folktandvården Sannegården?

Vårdcentralen Sannegården erbjuder allmän vård medan Folktandvården Sannegården är specialiserad på tandvård.

Hur hittar jag en tandläkare i Sannegården?

Du kan hitta en tandläkare i Sannegården genom att kontakta Folktandvården Sannegården eller söka efter privata tandläkarmottagningar i området.

Vad är närhälsan Sannegården?

Närhälsan Sannegården är en vårdcentral som drivs av Närhälsan, som är en del av Västra Götalandsregionen.

Vad är fördelarna med att välja Närhälsan Sannegården som vårdcentral?

Fördelarna med att välja Närhälsan Sannegården som vårdcentral inkluderar tillgång till kvalificerade vårdgivare, breda vårdtjänster och ett nära samarbete med andra vårdinrättningar i regionen.

Hur kan jag få kontakt med närhälsan Sannegården?

Du kan få kontakt med Närhälsan Sannegården genom att ringa deras telefonnummer, skicka ett mejl eller besöka deras hemsida för mer information.

Kan jag bli listad hos vårdcentralen Sannegården?

Ja, du kan bli listad hos vårdcentralen Sannegården genom att kontakta dem och registrera dig som patient.

Vilka öppettider har vårdcentralen Sannegården?

Öppettiderna för vårdcentralen Sannegården varierar, men de har vanligtvis öppet under vardagar och erbjuder även drop-in-tider. Det är bäst att kontakta vårdcentralen direkt för att få exakta öppettider.

Artiklen Sannegårdens vårdbutiker – Hitta din närmaste vårdcentral, tandläkare och mer! har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 35 anmeldelser