Nyheter norge pilbåge

Senaste nytt om pilbågsattacken i Kongsberg, Norge

Kongsberg · Espen Andersen Bråthen tros ha dödat fem med pilbåge

SENASTE NYTT om dådet i Kongsberg i Norge där fem personer dödades av en ensam gärningsman med en kraftig jaktpilbåge i. Detta har hänt:

Senaste nytt om dådet i Kongsberg i Norge där fem personer dödades av en ensam gärningsman med en kraftig jaktpilbåge i.Detta har hänt:Första larmet om att en man beväpnad med pilbåge siktade på människor i Kongsbergs centrum kom klockan 18.13 onsdagen den 13 oktoberPolisen konfronterade mannen, men när han sköt pilar mot dem backade de och mannen kom undan för tillfället.Samtliga fem dödsoffer ska ha skjutits efter det första mötet med polisen.Gärningsmannen rörde sig över stora delar av centrum. Först 34 minuter efter det första larmet kunde han gripas av beväpnad polis.Han ska också haft två andra vapen, uppger polisen.Espen Andersen Bråthen, 37, pekas ut som den misstänkta gärningsmannen. Han har förhörts och erkänt omständigheterna. Det finns inga uppgifter om fler inblandade.Han häktades på fredagen och fördes till sjukhus. Han ska genomgå en sinnesundersökning.Bråthen är en dansk medborgare bosatt i Kongsberg. Han är uppvuxen i Norge och har en dansk mamma och en norsk pappa.Han är sedan tidigare känd av polisen och har bland annat har han belagts med besöksförbud gentemot två nära anhöriga efter att ha brutit sig in i deras hus och hotat döda en av dem.Enligt polisen har Bråthen konverterat till islam.

Man med pilbåge gick till attack i Norge – flera döda

Kongsberg · Man med pilbåge till attack i Norge – flera döda

14 okt. 2021 — En man med pilbåge har gått till attack i norska Kongsberg. Fem personer har dödats och två skadats, en av de skadade är en polis som inte …

En man med pilbåge har gått till attack i norska Kongsberg. Fem personer har dödats och två skadats, en av de skadade är

Detta vet vi om pilbågsattacken i Norge – SVT Nyheter

Detta vet vi om pilbågsattacken i Norge | SVT Nyheter

19 okt. 2021 — En 37-årig man har gripits misstänkt för att ha dödat fem personer och skadat tre i Kongsberg i Norge. Det här vet vi hittills om attacken.

En 37-årig man har gripits misstänkt för att ha dödat fem personer och skadat tre i Kongsberg i Norge. Det här vet vi hittills om attacken.

Fem döda efter pilbågsattacken i Norge – SVT Nyheter

Fem döda efter pilbågsattacken i Norge | SVT Nyheter

14 okt. 2021 — Fem personer dödades och tre skadades när en man – beväpnad med bland annat pil och båge – attackerade personer i Kongsberg på onsdagen.

Fem personer dödades och tre skadades när en man – beväpnad med bland annat pil och båge – attackerade personer i Kongsberg på onsdagen. – Vi har information om att gärningsmannen har kommit in i hem där han också begått mord, säger åklagaren Ann Irén Svane Mathiassen för NRK på torsdagseftermiddagen.

Nyheter Direkt – Flera döda efter dåd med pilbåge i Norge

Alla de senaste nyheterna om Pilbågsattacken i Norge från Dagens Nyheter. … på tvångpsykiatrisk vård för den 38-årige man som beväpnad med pilbåge och …

Nyheter Direkt – Flera döda efter dåd med pilbåge i Norge

Pilbågsattacken i Norge – tv4.se

Nyheter från TV4: Pilbågsattacken i Norge. … Gick till attack med kniv och pilbåge i norska Kongsberg Läs mer. De dog i pilbågsdådet i Kongsberg.

Nyheter från TV4: Pilbågsattacken i Norge

Pilbågsattacken i Norge – DN.SE

13 okt. 2021 — Klockan 18.13 på onsdagskvällen larmades norsk polis till centrala Kongsberg med anledning av en man med pilbåge i en matbutik.

Pilbågsattacken i Norge – tv4.se

Fem döda i Norge – man med pilbåge gripen – Nyheter (Ekot) | Sveriges Radio

13 okt. 2021 — Fem döda i Norge – man med pilbåge gripen · I Norge bekräftar nu polisen att fem personer dödats vid ett våldsdåd i staden Kongsberg vid 18-tiden …

I Norge bekräftar nu polisen att fem personer dödats vid ett våldsdåd i staden Kongsberg vid 18-tiden på onsdagskvällen.Två personer är allvarligt …

Keywords: nyheter norge pilbåge, aftonbladet pilbåge, nyheter pilbåge

E-mail: mail@tobiasehlig.dk